Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

EC-Council samarbejder med USA’s forsvarsministeriums center for cyberkriminalitet.

leave a comment »

Firebrand Trainings partner EC-Council har samarbejdet med USA’s forsvarsministeriums center for cyberkriminalitet (forkortet til DC3) i deres årlige Digital Forensics Challenge (en konkurrence i digitalt kriminalteknisk arbejde).

DC3 sætter standarden for behandling af digitalt bevismateriale og analyse og diagnostik for de af forsvarsministeriets undersøgelser der kræver digital kriminalteknisk støtte. DC3 assisterer i efterretnings-, kriminal- og bedrageriundersøgelser samt anti-terrorundersøgelser.

Digital Forensics Challenge opfordrer til innovation fra individer, hold og institutioner når det kommer til at levere løsninger for IT efterforskere i laboratoriet såvel som i felten. Omkring 25 forskellige udfordringer, fra grundlæggende efterforskning til udvikling af avancerede værktøjer, stilles til rådighed for hver deltager.

Hvis du kunne tænke dig at blive IT efterforsker, bør du tage et kig på vores Certified Ethical Hacker certificering.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 5, 2010 hos 4:21 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: