Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Windows 7 implementeringen når sit højdepunkt

leave a comment »

Efterhånden som virksomheder trækker sig selv ud af finanskrisen, ser det ud til at IT budgetterne øges. Ifølge analyseinstituttet Forrester er der store PC opgraderinger på vej indenfor virksomhedsverdenen de næste 12 til 18 måneder. Det betyder at mange organisationer endelig kan blive introduceret til nye operativsystemer, produktivitetssuites, browsere og applikationer.

Det vil føre til et tigerspring i brugen af Microsofts nyeste operativsystem, Windows 7. Forrester forudsiger at IT administratorer vil begynde opgraderingerne midt i eller sent i 2010, hvilket efterhånden vil føre til omfattende indførsel af Windows 7.

Windows 7 har allerede vist sig at være en succes og har hurtigt vundet markedsandele. Forrester udtaler at Windows 7 allerede findes på 7 % af alle Pc’er i erhvervslivet, på trods af at det først blev indført i oktober 2009. Det er et niveau Windows Vista ikke nåede før der var gået næsten et år efter udgivelsen.

Siden Windows 7 blev udgivet er brugen af Windows XP faldet med 7 % til 75 %. Vista ligger stadig på 12 %.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 7, 2010 hos 7:26 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: