Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

CCNA, MCSE, PMP og MCSA ligger i toppen af lønningslisten

leave a comment »

En undersøgelse fra Dice Learning har bevist at det betaler sig at blive certificeret, da der venter højere lønninger til dem med de eftertragtede certificeringer.

Evan Lesser, direktør for Dice Learning, forklarer: ”Når du kombinerer eftertragtede færdigheder og bevist effekt på lønniveauet, bliver specifikke certificeringer værdifulde for individuelle IT professionelle.”

Et eksempel er udøvere der har fået en Cisco Certified Network Associates (CCNA) certificering. Evnen til at ”installere, konfigurere, styre og finde fejl i mellemstore netværk med routere og switches”, samt håndtering af sikkerhed og trådløse teknologier, betyder at der findes mere end 650 jobmuligheder på Dice.com for folk med CCNA færdigheder.

Professionelle certificeret som Project Management Professional havde høje lønninger og var de uden arbejde kom de hurtigt ind på arbejdsmarkedet igen. Dice Learning påstår, at der for øjeblikket er mere end 1400 job med PMP certificering nævnt som krav. Andre Microsoft certificeringer der gav et plus på gennemsnitslønnen inkluderer: Microsoft Certified Systems Engineers (MCSE) og Microsoft Certified Systems Administrators (MCSA).

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 9, 2010 hos 12:31 pm

Lagt i CCNA, MCSE, PMP

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: