Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

VMware vs. Microsoft vs. Citrix

leave a comment »

Der kører for øjeblikket en interessant debat på Networkworld.com. Artiklen antyder at VMware ikke længere har monopol på markedet for servervirtualisering, men at Microsoft, Citrix og flere er i konkurrence om pladsen.

VMware er stadig dominerende indenfor servervirtualisering, men Microsoft og Citrix giver kamp til stregen og det siges at introduktionen af cloud computing skaber en opblomstring i konkurrencedygtighed. Microsoft har meget markant udtalt at, ”Vi er fuldt ud dedikerede” og at, “70 procent af Microsofts ingeniører arbejder på  projekter der har med cloud computing at gøre.”

I følge Gartner var det i begyndelsen af 2010 kun 18 % af virksomheder med datacentre der kunne virtualiseres, der havde benyttet sig af muligheden. Det giver masser af mulighed for VMwares konkurrenter til at hale ind på pionerleverandøren.

Firebrand Training tilbyder kurser i både VMware VSphere 4.0 Certified Virtualization Expert og Microsoft MCTS Windows Server Virtualization – ring til os på +45 88 18 14 30 for at høre hvad der er bedst for dig.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 18, 2010 hos 8:56 am

Lagt i VMware

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: