Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Vigtigheden af penetrationstestning

leave a comment »

Den sidste udgave af Certification Magazine ser på vigtigheden af, og udviklingen indenfor, penetrationstestning.

Netværk bruges i dag både i hverdagen og på arbejdet. Det betyder at vores værdifulde personlige data forsvinder ud i alle retninger. Det er i dag tydeligere end nogensinde, at vi for vor egen skyld er nødt til at beskytte disse data.

Det er den teknologiske udvikling der har ført til penetrationstestningens øgede betydning. Certification Magazine beskriver en penetrationstester som: ”en slags digital spion, der med fuldt overlæg hacker sig ind i firmaers netværk for at finde svagheder og udbedre dem, helst før der kommer nogle faktiske sikkerhedsbrud”.

Billy Austin, sikkerhedschef fra Saint Corp, forklarer: ”Man bytter den hvide hat ud med en sort hat.

”Vi er nødt til at være betydeligt mere offensiv end almindeligvis. Det er kritisk at have den rigtige tankegang eller forståelse for, hvad indtrængerens træk kommer til at være, og hvilke processer og procedurer, samt alle de forskellige ruter man kan tage, (er).”

Rollens vigtighed slår heller ingen skår i, hvor interessant det er. Hvad enten man forsøger at hacke ind i sine egne systemer eller forsøger at samle beviserne på et hacket ‘gerningssted’ er det sjældent kedeligt.

Firebrand er Europas førende leverandør af IT sikkerhedstræning, så tag et kig på vores sikkerhedscenter eller ring til os på 88 18 43 20 for at høre mere.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 24, 2010 hos 12:00 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: