Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Gæsteblogger og video: SharePoint 2010 Sandbox Solutions

leave a comment »

Hele denne uge har vi blogposts fra vores gæsteblogger, Joel Jeffery. Joel er instruktør på Firebrand Training der for øjeblikket udvikler kursusmaterialer til vores helt nye SharePoint 2010 Configuring / Administrator og SharePoint Developer kurser

I begyndelsen af året var det en fornøjelse at undervise i SharePoint 2010 til et publikum af Microsoft udviklere under deres Ignite event i Dublin.

En af de bedste funktioner i den nye udviklingsplatform er Sandbox Solutions og deres User Code Service. Dette lader udviklere skrive koder der er pakket som en SharePoint .WSP løsning og derefter lancere det på site collection niveau i et testmiljø kaldet en security sandbox. Denne funktion er rettet mod hostede og multi-tenant SharePoint brugere og dem der er mere sikkerhedsbevidste.

I videoen nedenunder forklarer jeg hvordan udviklere kan lave en simpel Microsoft SharePoint 2010 Sandbox Solution i Visual Studio 2010. Jeg viser hvad der virker og ikke virker, samt hvordan man skriver en skræddersyet valideringsproces for andre udvikleres løsninger.

[blip.tv ?posts_id=3109992&dest=-1]

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 2, 2010 hos 10:21 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: