Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Gæsteblogger og video: SharePoint 2010 Business Connectivity Services og offline synkronisering

leave a comment »

Hele denne uge har vi blogposts fra vores gæsteblogger, Joel Jeffery. Joel er instruktør på Firebrand Training der for øjeblikket udvikler kursusmaterialer til vores helt nye Microsoft MCSE: SharePoint 2013 og Microsoft MCSD: SharePoint Applications

Denne post og video handler om Business Connectivity Services der er den teknologi, der tidligere var kendt som Business Data Catalog (BDC).

I SharePoint 2007 var BDC’et cool. Det lod os oprette skrivebeskyttede formularer fra eksisterende forretnings- eller back-end systemer og vi kunne gøre det hurtigt. Det lod os indeksere og søge i data i disse back-end systemer.

I denne video viser jeg jer, hvor let det er at arbejde med SharePoint 2010 Business Connectivity Services. Vi bruger SharePoint Designer 2010 til at koble os op på Northwind databasen og læse en SQL adressebog ind i SharePoint.

Jeg vil også demonstrere hvordan SharePoint gør alt det hårde arbejde ved ikke bare at lave skrivebeskyttede, men også CRUD (create, retrieve, update, delete), operationer. Det laver også InfoPath og browserformularer for os, uden at vi behøver at skrive nogen kode. Til sidst tog jeg et kig på BCS og SharePoints offline funktioner, samt deres elegante konfliktløsningsfunktionalitet.

[blip.tv ?posts_id=3147109&dest=-1]

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 3, 2010 hos 9:17 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: