Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

De mest eftertragtede certificeringer

leave a comment »

I denne måneds udgave af Certification Magazine ser Dave Willmer på de certificeringer arbejdsgivere leder mest efter. Dave forklarer at, ”en anerkendt certificering kan give dig en fordel, uanset om du leder efter nyt job eller vil frem i dit nuværende firma.” De mest eftertragtede certificeringer er:

Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

(ISC)2 CISSP er en leverandørneutral certificering der indeholder: Adgangskontrol, kryptografi, driftssikkerhed, sikkerhedsarkitektur og design. Administrerende direktører regner sikkerhed som det andet sværeste område at rekruttere til.

Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE)

Microsoft MCSE er god til at skille bukkene fra fårene, da man skal tage syv eksamener for at bestå. Dave pointerer at, ”jobkandidater med en Microsoft certificering har en fordel på jobmarkedet.”

Project Management Professional (PMP)

Firebrand Training tilbyder mere end bare IT certificeringer. Project Management Institute PMP er relevant for project managers i en hvilken som helst industri – især IT. For at gå op til eksamen har du brug for tre til fem års erfaring indenfor project management. Dette, ved siden af certificeringen, viser ekstrem dedikation og viden.

Certified Network Associate (CCNA)

Cisco CCNA cerificeringen viser at du kan administrere mellemstore Cisco netværk med routere og switches. Deltagere skal tage eksamen 640-822 og 640-816. Når de har taget 640-822 vil deltageren desuden blive Cisco CCENT certificeret, så det er to for ens pris!

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 19, 2010 hos 10:20 am

Lagt i CCNA, cissp, MCSE, PMP

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: