Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Sådan dræber du en iPhone

leave a comment »

At undlade at forsikre sin iPhone svarer til at bede om ulykker. Og som forsikringsfirmaet Worth Ave Group siger, kan der opstå nogen skøre situationer, hvor du virkelig har brug for forsikring.

Aaron Cooper, marketingdirektør, siger at de tre hyppigste iPhone skader er væskeskade, tyveri og revner i skærmen. Det interessante er måden hvorpå iPhonen ender sådan.

Væskeskade
Dette forårsages ofte af at man taber sin iPhone i toilettet. Det der forbløffer Cooper er at, ”det ser ud til at det oftest er kvinder, der taber telefonen i toilettet.” Hvis kvinder er skyldige i at skylle iPhonen ud, så er det absolut mænd der får skylden for næste punkt. iPhone og øl er ikke en god kombination, en skade der ellers ofte meldes af studerende efter en hård nat i byen.

Tyveri
Hvornår får man oftest sin iPhone stjålet? Når den sidder i højttalerne og albummet slutter. Det er her den opmærksomme tyv slår til.

Revner i skærmen
Der er tusind måder at få revner i sin iPhone skærm på. Coopers’ yndlingshistorie er dog en kvinde der for nylig meldte sin iPad skadet. Hun havde lagt den på taget af sin bil og glemte at tage den ind da hun skulle køre. Hendes iPad røg på jorden, og da hun indså hvad der var sket slog hun hurtigt over i bakgear for at samle sin iPad op, hvilket resulterede i at hun bakkede den over og dermed gav den nådesstødet.

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 15, 2010 hos 10:24 am

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: