Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Projektlederens ti bedste smart phone applikationer

leave a comment »

Uanset om du er i gang med et Project Management kursus eller allerede er PRINCE2 eller PMP certificeret findes der applikationer du bør eje. Smart phones har udviklet sig til at være livsnødvendige for enhver projektleder og faktisk for hele erhvervslivet. Nedenunder finder du ti applikationer, der kan hjælpe dig med at bevare kontrollen over dine projekter.

iStudy PMP Exam (Gratis)
En fantastisk applikation med hundredvis af øvelsesspørgsmål, der kan hjælpe dig med at tage din PMP eksamen.

PRINCE2 Snakes and Ladders (48,00 kr)
Her er det det klassiske stigespil der har fået et skud PRINCE2 og er blevet en interaktiv måde at læse op på eksamensspørgsmålene på.

Mindmeister (42,00 kr)
En fantastisk applikation til hurtigt at gemme og dele dine ideer. Dit mindmap bliver et live dokument, som du og dine kolleger kan redigere i i realtid.

iPocketCoach (6,00 kr)
Du vil elske den! Med denne smarte applikation kan projektlederen der er ny i faget få øjeblikkelige råd. Mind dig selv og andre om hvordan man bedst håndterer en given situation.

Evernote (Gratis)
Husk dine ideer og inspirationer, uanset hvor du er. Med Evernote kan du automatisk synkronisere dine noter, billeder og lydoptagelser til en online portal.

Documents to Go (59,00 kr)
Denne applikation er fantastisk, hvis du ikke kan få den bærbare med dig. Rediger dokumenter og præsentationer direkte fra telefonen, hvor du nemmest kan komme til at dele dem med kollegerne.

Tungle (Gratis)
Når du arbejder på globale projekter, kan det være vanskeligt at få synkroniseret alles kalendere. Tungle er den perfekte måde at arrangere møder på, så du ved at alle kan komme.

ClockIn (18,00 kr)
En nem måde at holde styr på hvor lang tid du bruger på forskellige projekter eller klienter. Informationen kan senere gemmes i CSV format, så du kan importere det til dine regneark.

Cisco WebEx Meeting Center (Gratis)
Online møder er et must for enhver på den globale arbejdsplads. Denne applikation betyder at de ikke længere behøver at finde sted ved dit skrivebord – utrolig nyttigt når man arbejder på tværs af tidszoner.

White from Qipit (79,00 kr)
Dette er den dyreste applikation på listen og den er kun på fordi jeg synes den er cool. Den lader dig tage billeder af dine kruseduller på whiteboardet og formaterer dem automatisk så de ser ud præcis som på dit whiteboard, skarpe og på en kridhvid baggrund.

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 19, 2010 hos 6:25 am

Lagt i PMP, Prince2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: