Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Nyt sikkerhedshul i Twitter

leave a comment »

Så snart Twitter havde repareret deres ’Mouseover JavaScript’ fejl, der åbnede op for pop-up beskeder og tredjepartshjemmesider, der åbnede i din browser, dukkede endnu et problem op. På Sophos Blog fortælles det at Twitter hurtigt har fjernet en ny worm, der postede beskeder fra brugernes konti, hvor der stod at de elskede geder (eller i hvert noget i den retning).

Den højt profilerede tech blogger Robert Scoble blev offer for angrebet og det kom, som du sikkert har gættet, til at se ud som om han stod frem med sin kærlighed til geder. Twitterbrugere over hele verden blev ofre for ormen så snart de klikkede på: “WTF: (link)”

Når man klikkede på linket blev brugeren mødt at en blank side. Men ondsindet kode blev afviklet under overfladen, og inden længe dukkede den noget pinlige kærlighedserklæring op på deres side. Selvom fejlen blev udbedret viser det endnu engang de sikkerhedsbriste der venter på at blive afsløret på Twitter.

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 20, 2010 hos 2:27 pm

Lagt i IT Security

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: