Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

10 tips til at bestå eksamen i Microsoft SharePoint 2010

leave a comment »

Joel Jeffery fra JFDI Phoenix og instruktør hos Firebrand Training giver sine 10 bedste tips til at bestå eksamen i Microsoft SharePoint 2010. De vil være brugbare uanset om du har en SharePoint administrator eksamen (eksamen 70-667 og 70-668) eller SharePoint Developer (eksamen 70-573 og 70-576).

Det kræver at du har 3 måneders produkterfaring før du kan tage din MCTS eksamen og op til to års erfaring for MCITP og MCDP eksamen. Denne erfaring kan du supplere med disse tips:

  1. Hold et højt tempo. Du har begrænset tid og mange spørgsmål at besvare. Giv dig selv en tidsgrænse for hvert spørgsmål og følg den. Hold øje med hvor meget tid der er tilbage, det vises på skærmen.
  2. Læs spørgsmålet. Det er åbentlyst, men læs spørgsmålet nøje igennem. Hvis du kan lide at tage notater skal du passe på at du ikke bruger hele eksamenstiden på at sidde og lave notater!
  3. Kender du svaret? Endnu en der måske er underforstået. Hvis du har læst hele spørgsmålet igennem og du er sikker på at du kender svaret, så vælg den rigtige valgmulighed og gå videre.
  4. Lad ingen spørgsmål stå ubesvaret. Der findes ikke strafpoint i Microsofts eksamener. Du får kun point for det korrekte svar, det trækker ikke ned for at svare forkert.
  5. Skift ikke mening. Vælger du at læse dine svar igennem til sidst (hvilket ofte er en god idé), må du ikke blive fristet til at ændre dine svar med mindre du er sikker på at det er forkert.
  6. Led efter ledetråde i efterfølgende spørgsmål. En eksamen kan ofte være ligesom en detektivroman. Nogen gange er der to eller tre spørgsmål spredt over en eksamen, som når de læses sammen kan have en logisk sammenhæng af det korrekte svar.
  7. Se bort fra dumme muligheder. Microsofts eksamener har forbedret sig meget i de sidste par år. I dag er der kun få svarmuligheder indenfor relevante områder for SharePoints pensum. Der findes dog som sædvanelig en eller to tydelige forkerte svarmuligheder, som du let kan se bort fra.    
  8. Se efter trickspørgsmål. Nogen gange lægger Microsoft mulighederne ind der passer med tidligere produktudgaver eller teknologier, men ikke virker på den nye platform.
  9. Undgå unødvendige kompliceret svar. Spørg dig selv. ”Har jeg designet en API eller en kommandolinje, hvordan har jeg har gjort det?” Ofte er de mest kringlet muligheder de forkerte, men pas på nogen processer er vanskelige.
  10. Glem ikke alt det du allerede ved om IT! Du går muligvis ind i eksamenlokalet med mange års erfaring som udvikler eller IT professionel. Hold hovedet koldt og brug det du allerede ved.
Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 29, 2010 hos 8:48 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: