Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Årets Microsoft Learning Partner

leave a comment »

Firebrand Training i Norden er blevet udnævnt til årets Learning Partner af Microsoft. Kriterierne for udmærkelsen inkluderer; kundetilfredshed, vækst og kompetenceudvikling. Udmærkelsen markerer to fantastiske første år for Firebrand Training i Norden, hvor vi har oplevet en enorm vækst. Frank Højgaard, administrerende direktør, forklarer: ”Det er fantastisk at modtage denne udmærkelse og anderkendelse fra Microsoft. Tusinder af kursusdeltagere har oplevet accelereret indlæring hos Firebrand Training, og det er blevet en kæmpe succes i Norden. Vi får tilbagemeldinger fra alle vores deltagere, og der er en helt klar rød tråd i begrundelsen for hvorfor de bliver ved med at anbefale os. Det inkluderer; spare både tid og penge, kunne fokusere 100% på sin indlæring i et miljø blottet for forstyrrelser, og forlade kurset med deres garanterede certificering. Denne udmærkelse bekræfter at det er en vindende kombination”.

En talsmand for Microsoft forklarer:

”Firebrand Training er ikke kun en samarbejdspartner, men også i høj grad en fantastisk sparingspartner. Med deres helt egen filosofi omkring træningsform, har de ligeledes skabt et originalt, effektivt og fokuseret kursussetup, som har givet flotte resultater og meget tilfredse kursusdeltagere. De har etableret et meget professionelt og tæt partnerskab med Microsoft og har gjort det muligt for vores partnere at vokse deres forretninger og vinde markedsandele. Der bliver sat stor pris på partnerens fleksibilitet og proaktive holdning til Microsoft Danmark”.

For yderligere information se venligst: https://partner.microsoft.com/danmark/40117059

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 9, 2010 hos 12:47 pm

Lagt i Awards

Tagged with

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: