Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Den ideelle it-teamorganisation til virtualisering

leave a comment »

I denne uge kiggede John Dix fra Network World på den it-omorganisering, som kræves for at opnå effektiv cloud computing.

Han forklarer: “Virksomheder har en tendens til at ramme en mur, når de får 20 % til 40 % af deres miljø virtualiseret, fordi de ikke har den ledelsesstruktur og ekspertise, der kræves for at håndtere de væsentlige spørgsmål som sikkerhedskopiering/gendannelse og overensstemmelseskrav.

“Det kan være svært nok på en god dag, men er helt anderledes, når samlede virtuelle computer-, lagrings- og netværksaktiver bevæger sig frit rundt.”

Problemet er, at der ikke findes en enkelt løsning, der passer til alle. Hos Cisco fortsatte John Manville – vicedirektør for it-netværks- og datatjenester – i første omgang med at lede sit team på 450 i traditionelle afdelinger: platformsteam, lagerteam, netværksteam osv.

Han siger, at dette førte til suboptimal udvikling på systemniveau.” I stedet gik han over til at have “et arkitekturteam, et designteam, et implementeringsteam og, reelt set, et driftsteam.”

For at understøtte dette oprettede han vandrette team for virtuel service. Han forklarer, at det tog et år at få det til at fungere, og “det var ikke nemt, fordi de forskellige team var bekymrede for, om deres rolle ville blive overtaget af andre medarbejdere.”

Manville konkluderer, at systemet nu fungerer: “Jeg tror, at de fleste har indset, at deres rolle bliver mere indholdsrig, og de kan have mere direkte indflydelse på, hvordan denne organisation kører.”

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 26, 2010 hos 8:12 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: