Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand i de nordiske lande

leave a comment »

Firebrand Training Nordics, der fik betegnelsen “Microsoft Learning Partner of the Year” i 2010, tilbyder lynkurser og certificering fra leverandører, inkl. (ISC)2, Europarådet, CompTIA, Oracle og Microsoft. Frank Højgaard, administrerende direktør, forklarer virksomhedens succes i et interview med IT Europa:

“Firebrands hurtige vækst er baseret på de nordiske landes ønske om it-certificering og behovet for at få den hurtigt. Vi ser en dyb trang efter it-undervisning, uanset disse prøvede, økonomiske tider. Efterhånden som økonomien begynder at vokse – og organisationerne starter med at ansætte – udvikler der sig en mangel på it-færdigheder. Uanset recessionen har teknologien fortsat sin udvikling. Dette betyder, at organisationer nu samler op og sikrer, at færdighederne hos deres medarbejdere er up-to-date.”

Integration af viden i it-sektoren er blevet en nødvendighed for mange eksperter. Som Frank fremhæver: “Virksomhedsproceseksperter bliver mere attraktive – men snarere som ‘tværgående, tekniske eksperter’. Det er nu ikke nok at være ekspert på kun ét område. Du er nødt til at forstå dets integration med relaterede tekniske områder (f.eks. skal ERP-eksperter også være fortrolige med den tekniske platform i Enterprise Portal,SQL Server mv.).”

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 6, 2011 hos 2:07 pm

Lagt i Awards

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: