Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Valg af it-kursus: instruktøren kan gøre forskellen

leave a comment »

Firebrand Training anvender kun certificerede instruktører. Det hurtigt skiftende landskab inden for it-uddannelser kræver
instruktører, der konstant er opdateret om de emner, som de underviser i. Certificeringer, som f.eks. MCSE, CCNP eller CompTIA’s leverandørneutrale Network+ indikerer, at instruktøren nøje har fulgt udviklingen af indlæringsmiljøet og skift i teknologier.

Certification Magazine pointerer, at der er en vigtig forskel mellem instruktører med en it-certificering og instruktører med en universitetsgrad. Det postuleres, at instruktører med en universitetsgrad muligvis ikke er opdateret med de nyeste relevante ændringer i branchen. Forskning og aktuelle fakta har for nylig sat fokus på den stærke korrelation, der eksisterer mellem et succesfuldt uddannelseshold og det faktum, at instruktøren er certificeret. En certificeret it-instruktør sikrer, at det materiale, der undervises i, er tilgængeligt for alle, og kan sikre en større succesrate for de studerende på længere sigt.

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 11, 2011 hos 11:13 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: