Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Infosec Europe 2011

leave a comment »

Infosec Europe, Europas førende it-sikkerhedsbegivenhed, åbner sine døre på tirsdag d. 19. april i London, Earl’s Court Exhibition Centre. Mere end 15.000 it-sikkerhedseksperter forventes at deltage i begivenheden for at få mere at vide om den nyeste branche- og teknologiudvikling. Firebrand, som nu har leveret mere end 2.500 CISSP-certificeringer, udstiller sammen med (ISC)2. Kom og besøg os, og få en gratis t-shirt!

IT-sikkerhedsbranchen oplever fortsat en hurtig vækst. Robert Chapman, CEO for Firebrand Training, forklarer: “Firebrand har oplevet en vækst på 33 % i interessen for vores it-sikkerhedskurser siden starten af 2011. Nu er det tid for it-fagfolk at gribe chancen og flytte til den lukrative it-sikkerhedssektor.”

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 14, 2011 hos 11:10 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: