Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Forståelse for cloud computing

leave a comment »

Vi har talt om cloud computing, men lad os lige stoppe et øjeblik. Hvad betyder det? Hvordan påvirker der vores dagligdags aktiviteter? En nylig artikel i Nasa Tech Briefs indeholder en række brugbare definitioner af og en forklaring på, hvorledes virtualisering kan ændre it-branchen.

Cloud computing forbedrer energi-, omkostnings- og pladseffektiviteten. Det er et grønt netværksinitiativ, hvormed flere brugere har adgang til flere systemer når som helst. Ressourcer, som f.eks. infrastrukturer, applikationer og data, implementeres via internettet og kan tilgås fra hvor som helst.

I it-uddannelsesbranchen er nye it-certificeringer blevet designet til at opfylde behovet for certificerede eksperter inden for cloud computing. Microsoft og VMware®, certificerede Firebrand Training-partnere, er blandt de vigtigste spillere i tilløbet til virtualisering, og de tilbyder forskellige løsninger til netværksmedarbejdere.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 5, 2011 hos 2:14 pm

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: