Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

ISACA og Europarådet samarbejder om gøre it-sikkerhedsfaget bedre

leave a comment »

To vigtige spillere i it-sikkerhedsbranchen, ISACA og Europarådet, har underskrevet en fælles hensigtserklæring. Disse to nonprofitorganisationer inden for optimering af it-certificering og uddannelse vil hæve niveauet for it-sikkerhedsundervisning og tilbyde effektive løsninger til alle virksomheder.

Illegale aktiviteter på internettet er stigende – du har sikkert på det seneste hørt om Sony og Fox – og hackere bliver dygtigere fra dag til dag. It-sikkerhed skal holde trit med det hurtigt skiftende miljø. Samarbejdet mellem ISACA og Europarådet, der for nylig også har underskrevet en aftale med (ISC)2, en anden it-sikkerhedsorganisation, giver it-medarbejdere en mulighed for at indsamle, møde, diskutere og designe nye strategier mod virtuelle kriminelle.

Kampen kører derudad, og alliancer mellem udbydere af it-certificering er ekstremt vigtige at for hæve informationssikkerhedsfaget og sikre forsvaret mod hackerangreb. Virksomheder har brug for certificerede, kompetente eksperter for at undgå skade på renommeet, og allervigtigst, til at beskytte enkeltpersoners data og informationer.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 9, 2011 hos 2:13 pm

Lagt i IT Security

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: