Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Lovprisning af dumhed

leave a comment »

Hvorfor begynder arbejdsgivere at svede, når de hører “it-undervisning” fra deres medarbejdere? Fordi deres hjerne straks rettes mod de to magiske ord: budget og fravær fra kontoret. Software Quality Connection har udgivet en artikel, der forklarer årsagerne til, at it-chefer foretrækker “dumme” udviklere.

  1. Budgettet. Ingen overraskelser: It-kurser har en pris. Men nogle gange er det den eneste mulighed, hvis virksomheden vil holde trit med it-innovationer og være konkurrencedygtige i det lange løb.
  2. Fravær fra kontoret. Mens du er på kursus, sidder du sikkert ikke ved dit skrivebord og udfører dine opgaver. Tab for din virksomhed mht. udført arbejde, omsat til it-chefers jargon, betyder tab af fortjeneste.

I 2001 grundlagde Robert Chapman og Stefano Capaldo, inspireret af metoden til accelereret undervisning, Firebrand Training. Denne metode gør det muligt at reducere fraværet fra kontoret, og dens effektivitet er bevist af mere end 25.000 succesrige beretninger om belønninger for certificering og kvalitet. It-undervisning kan nu tage to dage og generere et vigtigt afkast. Lovpriser du stadig dumhed?

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 11, 2011 hos 2:12 pm

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: