Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Det uventede SKER faktisk

leave a comment »

En plan for virksomhedens kontinuitet er sikkerhedsspørgsmålet, når du opbygger din virksomhed. Du håber, at du aldrig får brug for den, men det er sund fornuft at have den. Desværre tænker ikke alle chefer på denne måde – indtil der opstår et nedbrud til 100.000 kr. i timen. Og så er det for sent.

Robert Chapman, administrerende direktør hos Firebrand Training, foreslår tre trin til opbygning af den perfekte plan for virksomhedens kontinuitet:

  1. Den øverste ledelse skal involveres. Det er vigtigt, at den overordnede ledelses samarbejde om at håndtere en krise, kommunikeres til medarbejdere og vælge en vej at gå.
  2. Opret – som forberedelse til en krise – et kriseledelsesteam, og vælg de aktiviteter, der skal udføres.
  3. Tal med alle. Når en krise bryder ud, begynder rygterne at svirre, og er de først i gang, er de meget svære at stoppe. For at undgå dette: Fortæl historien, inden nogen andre opfinder den.

Nutildags kan vi, takket være cloud computing, være informeret når som helst, hvor som helst. En hurtigt reaktion, planlagt på forhånd, og kommunikation med alle interessenter er særdeles vigtigt for at undgå skade på renommeet og tab af penge. Komplet kontrol over situationer er en utopi. Det uventede sker faktisk, så det er bedst at være forberedt.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 17, 2011 hos 2:10 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: