Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Tyveri af authtokens

leave a comment »

I henhold til en undersøgelse udført af universitet i Ulm, Tyskland er 99% af Android-telefonerne sårbare for datatyveri. Hackere kan få og bruge digitale tokens, der gemmes i hukommelsen i de mobil enheder i 14 dage efter, at brugeren har indtastet sin adgangskode til onlinetjenester. Dette problem synes at være knyttet til autentificeringsprotokollen med navnet ClientLogin, der findes i Android-version 2.3.3 og tidligere.

It-sikkerhed er et vigtigt forhold i æraen med virtualisering og cloud computing. Det er en sektor i højeste gear, der kræver, at de professionelle medarbejdere konstant er opdateret med udviklingen og hackernes aktiviteter. It-sikkerheds certificering er garantien for, at du har den viden og den kapacitet, der skal sættes ind i kampen mod de nyeste frembringelser fra de kriminelle.

Firebrand Training har bemærket en forøget interesse for it-sikkerhedscertificering, som f.eks. Europarådets Certified Ethical Hacker certificering. Virksomheder skal sikre forsvaret for at sikre brugere mod datatyveri. Certificerede it-sikkerhedsmedarbejdere er der for at gøre det.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 24, 2011 hos 2:09 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: