Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Kurser i it-sikkerhed

leave a comment »

84% af de europæiske virksomheder har – i henhold til en undersøgelse udført af Juniper Networks – oplevet sikkerhedsproblemer i det seneste år. Kurser i it-sikkerhed er et varmt emne: CISSP, CISA, CEH, Security+. Hackning bliver mere og mere populært. Virksomheder og offentlige myndigheder bliver tilskyndet til at tage kampen om mod de virtuelle kriminelle, og det er derfor, it-sikkerhed er en af de mest krævede it-færdigheder fra arbejdsgiveres side.

Mangelen på professionelle medarbejdere til sikkerhedsjob i London får virksomheder til at overveje at investere i it-undervisning til sine medarbejdere. Der findes en række it-sikkerhedskurser på markedet, der handler om eksterne trusler. Firebrand Training-partnere, Europarådet, CompTIA, (ISC)2, ISACA og Cisco, tilbyder en anden type løsning til at sikre aktiviteter fra hackere.

Det er vigtigt at overveje forudsætningerne for at melde sig til et it-sikkerhedskursus. Som eksempel kræver CISSP-certificering fem års erfaring i it-sikkerhed, mens deltagelse i en CEH certificering kræver en stærk forståelse for TCP/IP. Hvilken it-sikkerhedsuddannelse passer bedst til dig og din organisation? Besvar dette spørgsmål, inden du vælger din it-undervisningsløsning.

Ref.: Computing.co.uk: “84 procent af de engelske virksomheder var udsat for sikkerhedsbrud sidste år.”

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 20, 2011 hos 8:12 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: