Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvad er Six Sigma?

leave a comment »

Six Sigma er en virksomhedsledelsesstrategi. Den indeholder forbedrede metoder til kvalitetsadministration, der går fra virksomhed og cost-benefit-analyser, tankestimulering, kundeundersøgelser til kontroloversigter og regressionsanalyser. Forskellen i forhold til andre virksomhedsledelsesmodeller ligger i det tryk, som Six Sigma lægger på mål som startpunktet for kulturændrings- og beslutningstagningsprocesserne.

Med få ord: Hvis mål er vejskiltene for din virksomhedsledelsesplan, så forsyner Six Sigma dig med kortet til beslutningstagning. Denne metode har haft stor succes og er nu en af de mest brugte i organisationer af alle størrelser. Kravet til Six Sigma Green Belt- og Black Belt-certificeringer er forøget dramatisk hos Firebrand Training, og vi har for kort tid siden lanceret et kombineret Six Sigma Green Belt og Black Belt for at få begge certificeringer på 10 dage.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 29, 2011 hos 8:11 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: