Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Design din vej til succes

leave a comment »

AutoCAD, solgt og udviklet af Autodesk Inc, blev første gang frigivet i december 1982, og det var et af de første CAD-programmer til brug på personlige computere, specielt IBM-pc’en. AutoCAD er en CAD-softwareapplikation til 2D- og 3D-design og -udkast. Foruden AutoCAD omfatter Autodesks førende software Maya, Revit Architecture og Inventor. 22. marts 2011 frigav Autodesk AutoCAD 2012, Revit Architecture 2012 og Inventor 2012. Med nye og udvidede arbejdsforløb til 3D-skitsedesign, modeldokumentation og registrering af virkeligheden hjælper de nyeste versioner professionelle designere med at maksimere produktiviteten, uanset om du arbejder med produktion, anlægsarbejde eller arkitektur. Der findes hundredtusindvis af Autodesk Certified Professionals over hele verden. Hovedfordelene ved at få ekspertise i Autodesk-familien er at sætte fart på dokumentationen, fremme kommunikation, udforske ideer i stort set alle figurer, du kan forestille dig, samt tilpasning til at tage fat på næsten ethvert designproblem.

Med Revit Architecture, en Building Information Modelling-software, kan brugeren designe med både parametriske 3D-modellerings- og 2D-skitseelementer. Building Information Modelling er et CAD-paradigme (Computer Aided Design), der arbejder med intelligente 3D-objekter til repræsentation af virkelige, fysiske bygningskomponenter. Mens Revit er kendt for at repræsentere virkelige, fysiske bygningskomponenter, som f.eks. vægge og døre, er Inventor designsoftware til solid, mekanisk 3D-modellering til oprettelse af digitale 3D-prototyper og anvendes ved designet, visualiseringen og simuleringen af produkter.

Firebrand er blevet autoriseret Autodesk-undervisningscenter. Vi sætter fart på AutoCAD 2012-, Revit Architecture 2012- og Inventor 2012-kurserne, inkl. certificering.

Ved certificering i et af de tre kurser får en kunde et certifikat, hans/hendes eget certificeringslogo og optagelse i databasen med certificerede “Autodesk Professionals”.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juli 12, 2011 hos 8:18 am

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: