Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Etisk hackning – på den gode måde

leave a comment »

Vi bliver ofte spurgt om, hvad etisk hackning er for noget, eller hvem en etisk hacker egentlig er, og hvad han faktisk udfører. Her er en oversigt over certificeringen og profilen for en ‘ethisk hacker’ –

Certified Ethical Hacker (CEH) er en professionel certificering, der gives af International Council of E-Commerce Consultants (Europarådet). En etisk hacker er oftest ansat hos en organisation, der betror vedkommende at forsøge at trænge ind i virksomhedens netværk og/eller computersystemer. En etisk hacker bruger de samme metoder som en hacker, men hans formål er at finde og løse sårbarheder ved computersikkerheden.

Mottoet for certificeret, etisk hackerundervisning er Hvis du vil slå angriberne, er du nødt til at tænke som en hacker. For at blive en CEH skal personen opnå certificering fra Europarådet: Certified Ethical Hacker-eksamination.

Certified Ethical Hacker Version 7 blev ventet med længsel og indeholder en række vigtige ændringer sammenlignet med v6.1. Mens CEH version 6.1 indeholdt mere end 20 moduler, introducerer v7 mere end 40 moduler, selvom kun nogle få optræder i den endelige certificering. CEH v7 indeholder indholdet fra de forrige versioner, som f.eks. netværksundersøgelse, tjenesteidentificering og konkurrentovervågning, men introducerer også nye trusler, der også omfatter Bluetooth-hackning.

Firebrand Training er DEN officielle partner for Europarådet til levering af deres certificeringsprogrammer i Europa. Vi er igen blevet udnævnt til deres autoriserede undervisningscenter for året. Vi har certificeret hundredvis af etiske hackere.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juli 20, 2011 hos 8:18 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: