Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Nedsat tid, øget lønning

leave a comment »

It-medarbejdere tjener mere end nogensinde. Lønningerne er steget med 7,5 % i 2011 sammenlignet med 2010. En rapport på Computing.co.uk afslører, at gennemsnitslønnen i branchen er steget fra GBP 43.000 til GBP 46.000. Som om det ikke er nok, modtager mere end halvdelen af medarbejderne en bonus, nu med et gennemsnit på 19 % af årsløn.

It-branchen er nu officielt tilbage på sporet.

Selv da lavkonjunkturen toppede, fortsatte Firebrand med at vokse. Tid er penge, og det var nødvendigt, at flere og flere medarbejdere tilbragte meget lidt tid væk fra kontoret og mere tid på at tjene penge.

It boomer, og det er nu tid til at få dit næste it-certifikat. Så hvorfor ikke blive certificeret hurtigere end andre steder?

Som vist i undersøgelsen hjælper kurser som Oracle – Certified Professional / Administrator 11g, Microsoft – MCTS / MCITP Enterprise Messaging Administrator (Exchange 2010), VMware® – Vsphere 4.1 Certified Virtualization Expert med at booste en it-medarbejders salgbarhed og efterspørgsel.

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 1, 2011 hos 9:29 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: