Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Cisco viser positive tegn

leave a comment »

Det er lykkedes Cisco at overraske kritikerne ved at levere resultater, der er bedre end forventet. Det er en klar indikation af, at efterspørgslen efter it stiger igen. Forhandlerens succes er imidlertid ikke opnået, uden at administrerende direktør John Chambers har været nødt til at foretage nogle få, svære valg. Områder, hvor der underpræsteres, er blevet gennemgået, job, som ikke kunne undvære, er sparet væk, og der er udviklet en forenklet organisation, der ”præsterer bedre”.

Tidligere havde forhandleren annonceret tusindvis af jobnedskæringer, og der var planlagt en gennemsnitlig besparelse på USD 1 milliard om året – samtidig med, at bestyrelsesformanden og den administrerende direktør har udelukket at opgive innovation for at holde omkostningerne nede. Det ser ud til, at denne fremgangsmåde har fungeret godt for dem – forhandleren har præsteret en stigning i nettoomsætningen på 7,9 % i regnskabsåret.

Firebrand tilbyder en række Cisco-kurser, herunder CCNA, CCDA og CCENT.

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 11, 2011 hos 9:30 am

Lagt i CCNA, Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: