Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand høster tre priser fra EC-Council

leave a comment »

Det er os en fornøjelse at kunne annoncere, at Firebrand Training igen er blevet udnævnt til årets anerkendte uddannelsescenter af EC-Council. Vi har desuden også vundet to andre priser. Lykønskninger til FirebrandNordics for at høste Årets nyankomne og til Richard Millett for at blive udnævnt i Circle of Excellence for kursusledere.

Jay Bavisi, direktør for EC-Council, siger: “De årlige EC-Council-priser fremhæver engagementet og resultaterne hos vores globale partnere og undervisere, som har bidraget til informationssikkerhedsfællesskabet. Vi er glade for at kunne ære så mange dygtige undervisere og kursusledere, der er engagerede i forbedringen af en global informationssikkerhedsuddannelse i verdensklasse. Jeg lykønsker alle vinderne for deres resultater og engagement i informationssikkerhedsbranchen i deres respektive region.”

Som et ATC tilbyder Firebrand Certified Ethical Hacker (CEH v8), (E|CSP), (CHFI v8), Security 5 med flere.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 5, 2011 hos 10:03 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: