Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Top 5-certificeringer til at starte din it-karriere

leave a comment »

Tænker du på at komme i gang med it? Vi har opstillet 5 certificeringer, som vi mener, er de mest effektive veje at komme ind i it-verdenen på. Når du først har en af disse, kan du begynde at få den erfaring og de højere certificeringer, der vil bringe dig til en fantastisk it-karriere:

1. Comptia A+ 2009

Certificeringen A+ regnes, af mange, for et benchmark for personer, der vil ind i it-verdenen. Certificeringen Comptia A+ er branchestandard for computerteknikere. Den giver kompetence inden for områder såsom installation, forebyggende vedligeholdelse, netværk, sikkerhed og fejlfinding. Den er en del af certificeringssporet for virksomheder såsom Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco og Novell og er blevet et krav til deres teknikere. Over 700.000 personer verden over har opnået den siden programmets begyndelse i 1993.

2. Microsoft-certificeret konsulent

Microsoft-certificeret konsulent er springbrættet til enhver Microsoft-certificering. Du bliver en MCP, så snart du består den første eksamen, og den bliver opdateret, efterhånden som du tager mere avancerede kurser såsom MCITP, MCTS, MCSD med flere.

3. Cisco CCNA

CCNA kræver målbevidst uddannelse og nogle fagfolk synes, at den er sværd, hvis de er helt nye inden for it. Cisco-certificeringer er verdenskendte og agtede. Når du får din certificering, og en vis erfaring, kan du gå videre til mere avancerede certificeringer såsom CCNP.

4. MySQL

Databasen Sun MySQL er verdens mest populære open source-database pga. dens hurtige ydeevne, høje pålidelighed, lette brug og omfattende besparelser.

5. Sun-certificeret Java-programmør

Dette er det første trin mod højere Java-certificeringer og vil bevise dine færdigheder som Java-programmør. Den eneste forudsætning er, at du skal forstå det grundlæggende i sproget.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 19, 2011 hos 10:02 am

Lagt i CCNA, CompTIA A+

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: