Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Sony har lært sin lektie

leave a comment »

Underholdningsgiganten Sony bliver rost for sin rettidig reaktion for deres anden hackingangreb på deres systemer. Angrebet resulteret i næsten 100,000 kunde kontoer var bragt i fare.

Ifølge Computing.co.uk kostede det første hacker angreb tidligere på året, Sony mere end £100 millioner, samt en plet på deres omdømme. Dertil, informerede Sony ikke sine kunder om angrebet før en uge efter de opdagede uoverensstemmelsen. Denne gang blokeret Sony brugernes kontoer med det samme og bad dem om at ændre deres adgangskoder.

”Der er større chance for at virksomheder beholder deres kunder og bevare deres loyalitet, hvis de føler at virksomheden er ærlige overfor dem omkring potentielle problemer”, siger Tony Lock, analytiker hos Freeform Dynamics.

”Jeg tror ikke kunderne forventer at virksomhederne er perfekte, især når man tænker på hvor sofistikeret cyber angreb er blevet. Hvordan virksomhederne håndtere det, er hvad kunderne lægger vægt på”.

Efterhånden som de her angreb bliver bedre, har virksomhederne indset behovet for at have Certified Ethical Hackere. Certified Ethical Hacking forbereder dig i at være et skridt foran ”cyber kriminelle”.

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 21, 2011 hos 12:27 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: