Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Internet Explorer er ikke længere hot!

leave a comment »

Siden dens lancering i midten af 1990’erne har Microsoft Internet Explorer haft mere end 50 % af webtrafikken. Men nu – efter mere end 10 år – er Internet Explorer ikke længere brugernes foretrukne webbrowser.

Microsofts browserandel er i øjeblikket på 49,6 %, der hovedsageligt skyldes, at den i praksis ikke findes til mobil- og tabletmarkedet, der i henhold til Netmarketshare.com udgør 6 % af webtrafikken. Safari har i øjeblikket 62,17 % af mobiltrafikken og bidrager til Internet Explorers faldende andel. 

Firefox er den næstmest foretrukne webbrowser med 21,20 % af trafikken, efterfulgt af Google Chrome, der har 16,60 % og Safari, der står for 8,72 %. Efterhånden som tiden går, forøger Internet Explorers konkurrenter hele tiden deres andele. Spørgsmålet er nu, om Microsoft kan få de tabte andele tilbage, eller om de langsomt men sikkert er på vej ud af vores liv?

Men fakta er, at Microsofts Internet Explorer stadig tegner sig for mere webtrafik end Firefox, Google Chrome og Safari tilsammen. Så det næste spørgsmål er, om nogen af de tre nogensinde vil få den samme position, som Internet Explorer har haft i mere end et årti?

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 4, 2011 hos 10:47 am

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: