Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Sony, Nintendo og nu Adidas. Er din virksomhed den næste?

leave a comment »

For et par uger siden skrev vi om det andet cyberangreb på Sony, og hvordan de lærte af den oplevelse. Den tyske sportsbeklædningsvirksomhed Adidas var nødt til at tage deres website-indhold af internettet efter at have været udsat for det, de beskriver som et “avanceret, kriminelt cyberangreb”. Millioner af brugeres detaljer blev kompromitteret, og straks, da Adidas konstaterede uheldet, indsatte de ekstra sikkerhedsforholdsregler for at beskytte deres gæster.

I en erklæring sagde Adidas:

“Intet er vigtigere for os end fortroligheden af og sikkerheden for vores kunders personlige data,” 

“Vi værdsætter din forståelse og tålmodighed i denne tid”.

Nyheden følger efter en række angreb mod Sony tidligere på året, og det er rapporteret, at 29 kemiske virksomheder i sidste uge var udsat for en række cyberangreb. Dette illustrerer endnu en gang, hvor avancerede og farlige disse angreb er blevet.

Virksomheder er nu startet med at tage deres sikkerhed meget alvorligt, og når der er skudt hul i de store navnes sikkerhed, er det uundgåeligt, at de vil være mere stringente i fremtiden. Kravet for certificerede, etiske hackere vil stige, da de vil forsøge at nedkæmpe den truende hackertrussel.

Vores Certified Ethical Hacking-kursus uddanner professionelle som “cyberforsvarere” på fem dage

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 7, 2011 hos 12:12 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: