Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Mobil computing største trussel for it-sikkerhed

leave a comment »

Cyberangreb er ikke kun begrænset til computere. Med stigningen i den mobile computing er det nu blevet den største trussel for it-sikkerheden. I en nyhedsartikel i Women in Technology diskuterede chefredaktør Robert Chapman kortfattet sagen. Du kan læse artiklen her. Mobile computing ‘biggest threat’ to IT security.  

Når virksomheder har certificerede, etiske hackere, kan de forberede sig selv mod “cyberkriminelle”, og ved at se på en række angreb, der er rapporteret på det seneste, er der ingen grund til at vente. På fem dage kan du blive uddannet og certificeret, etisk hacker. Læs mere om Firebrands Certified Ethical Hacker kursus.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 8, 2011 hos 3:07 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: