Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Er du smartphone-parat?

leave a comment »

Et af de mest sårbare segmenter, der stammer fra den hurtige teknologivækst, er fremkomsten af smartphones og den ‘risiko’, de i selv kommermed. Flere og flere personer foretrækker nu at besøge internettet med deres telefoner. Fra Facebook til deres e-mails til internet-banking: Personer gør det hele på deres smartphones.

Men er smartphones virkelig parate?

En national computersikkerhedskampagne presser på for at få smartphone-brugere til at beskytte sig selv mod utilsigtet download af malware-programmer. “Get Safe Online” har afsløret, at der har været en stigning i smartphone-malware, efterhånden som markedet er vokset.

Bedragerierne er meget avancerede. Apps, der hemmeligt kan generere kontanter, uden at brugeren opdager det, indtil de ser månedsregningen, er blevet fremstillet og udgør en trussel mod smartphone-brugerne.

Symantec har advaret Android-brugere om, at deres telefoner er udsat for en risiko, og at dehar fundet mindst seks varianter af skadelig software.

Firebrand har lært komplette amatører at hacke på mindre end femten minutter

Vores 5-dages Certified Ethical Hacking-kursus lærer dig at blive en “cyber-ninja” på bare fem dage.

Minister for cybersikkerhed, Francis Maude, sagde: “Flere og flere personer anvender nu deres smartphone til at overføre personlige og økonomiske informationer over internettet, uanset om det drejer sig om online-banking, indkøb eller sociale netværk.

“Undersøgelser fra Get Safe Online viser, at 17% af smartphone-brugerne nu anvender deres telefon til pengesager, og dette er de kriminelle helt klar over.”

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 11, 2011 hos 12:11 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: