Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Virksomheder dropper fastnettet

leave a comment »

Hver fjerde danske virksomhed har valgt at droppe fastnetforbindelsen. Baseret på interviews med 3.750 virksomheder, fremgår det af Aalunds telebarometer, at 27 % af danske virksomheder har skiftet deres fastnet ud med mobiltelefoner eller andre alternativer og tallet er stigende. De tal bliver støttet af en undersøgelse foretaget af Userneeds for Telenor iblandt 800 danske ledere, hvor 28 % af enten har skilt sig af med fastnetforbindelsen eller forventes at gøre det inden for de næste 3 år.

De fleste virksomheders fortrukne løsning er mobiltelefoni, idet det giver mere fleksibilitet i forhold til vedligholdelse og abonnement.

Sådanne forhold, kombineret med en mere effektiv hverdag for den enkelte medarbejder, er med til at gøre en forskel på virksomhedernes bundlinjer”, siger erhvervsdirektør hos Telenor, Jesper Hansen i en pressemeddelelse.  

En af de virksomheder, der har droppet deres fastnetforbindelse er revisionsfirmaet Nielsen & Christensen, der har skåret 30 % af deres teleudgifter.

”Det er gået over al forventning. Vi sparer 30 procent på vores samlede teleomkostninger om året. Vores medarbejdere har fået en større mobilitet i deres arbejdsdag, og vi eliminerer på den måde masser af spildtid. Det betyder glade medarbejdere, og vi er som virksomhed mere tilgængelige for vores kunder end tidligere”, siger Finn Korgaard, direktør.

Netplan, rådgiver virksomheder om it- og telekommunikation, og et af deres teleekspeter mener, at tiden ganske enkelt er løbet fra fastnettet og det kan antages at virksomheder nu vil kigge på billigere eller helt gratis alternativer.

”Mobilitet er omdrejningspunktet, når virksomhederne vælger teleløsning. Nogle brancher er mere oplagte end andre, fx håndværkere eller sælgere, der i forvejen er på farten. Men selv på de arbejdspladser, hvor man traditionelt sidder bænket foran skærmen, bruger man også i meget højere udstrækning mobiltelefoner”, siger Torben Rune, fra Netplan.

Som sagt er der alternativer, som på langt sigt vil være billigere. Et af dem er Microsoft Lync, en ny generation af Unified Communications-løsninger. Den giver en ny forbundet brugeroplevelse, som omdanner enhver kommunikation til en interaktion, som er mere kollaborativ, engagerende og tilgængelig hvor som helst fra.

Vil du vide? Læs mere på www.firebrandtraining.dk.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 14, 2011 hos 1:52 pm

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: