Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hackerangreb i stil med Die Hard 4

leave a comment »

I vores serie af indlæg om hackerangreb er der kommet endnu en sag frem. Denne gang er en vandforsyningspumpe angiveligt blevet ødelagt efter et hackerangreb i den amerikanske stat Illinois, som ifølge BBC blev sat ud af funktion, ved at hackere via vandforsyningens netværk tændte og slukkede for pumpen, så den til sidst gik i stykker. 

Det siges at hackerne har stjålet brugernavne og passwords fra et selskab, der arbejder med kontrolsoftware til industrielle systemer, som eksempelvis vandpumpe-systemet.  

Nu er det amerikanske forbundspoliti FBI og den amerikanske anti-terrororganisation Department for Homeland Security (DHS) gået ind i sagen. Endnu en gang må man sige at dette illustrerer, hvor avancerede og farlige disse angreb er blevet. Før i tiden havde vi kun hørt om disse angreb i stil med Die Hard 4 og man kan rolig sige at man ikke kan gå i kompromis med IT-sikkerheden. certificerede, etiske hackere vil stige, da de vil forsøge at nedkæmpe den truende hackertrussel. Derfor tilbyder Firebrand Training et Certified Ethical Hacking-kursus, som uddanner professionelle som “cyberforsvarere” på fem dage. Der er ikke råd til at vente og overveje om det.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 23, 2011 hos 1:02 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: