Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Time is Money

leave a comment »

En af lederne af den amerikanske revolution Benjamin Franklin var manden den første der udbredte udsagnet ”Time is Money”. Nu har en britisk professor bevist at det er sandt med den følgende formel:

V=(W((100-t)/100))/C

 V står for “value”, hvilket er timens værdi, W står for “wage” er en persons timeløn, t står for “tax” er skattesatsen og C står for ”cost”, som er leveomkostninger.

Den tid vi lever i kræver at vi udnytter den tid vi har til rådighed. Især når det gælder uddannelse og arbejde. Har du nogensinde været på et kursus, hvor du kun brugte et par timer pr. dag på reel undervisning, og hvor det tog dig flere uger, eller til og med måneder, inden du var helt færdig med kurset?  Når du anvender den ovenstående formel og regner ud hvad det har kostet dig og din virksomhed kommer du frem til at du har mistet penge og tid uden at få det ønskede resultat. Jo hurtigere du kan tage dit kursus og blive certificeret, jo hurtigere kan du komme tilbage på din arbejdsplads og dermed være til gavn for dig selv og din virksomhed.

Stil dig selv følgende spørgsmål

  • ”Har jeg tid til at vente flere måneder på at lære mig selv de færdigheder jeg har brug for til at gøre mit job?
  • ”Har jeg råd til at ofre min privatliv til selvstudie forinden selve kurset?”
  • ”Har jeg eller min arbejdsgiver råd til at jeg ikke er tilstede for at fuldføre mit daglige arbejde for at fuldføre mit kursus?”

Hvis du kan svare nej til bare et af de ovenstående spørgsmål, så er Firebrand Training dit bedste valg.Hos Firebrand Training er vi passionerede omkring vores kurser, og vi vil gerne have dig med på den rejse.

Gå ind på vores hjemmeside www.firebrandtraining.dk og læs mere om hvad vi kan tilbyde og hvordan vi kan opnå, hvad mange tror, er umuligt.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 25, 2011 hos 11:25 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: