Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand NORDICS vinder priser…

leave a comment »

Vi er glade for at kunne annoncere, at Firebrand Training NORDICS igen er blevet udnævnt til at være Årets Learning Partner af Microsoft. På bare tre år har vi vundet denne pris to gange i træk. Vi har også bibeholdt vores Årets Uddannelsespartner-priser fra EC-Council og (ISC)2.

Mere end 30.000 personer har uddannet sig hos os. Årsagen?  Frank Højgaard,administrerende direktør, forklarer: Det er fantastisk at modtage priser og anerkendelse fra Microsoft. Tusindvis af kursusdeltagere har oplevet accelereret uddannelse med Firebrand Training, og det har vist sig at være en enorm succes i de nordiske lande. Vi får feedback fra alle vores kursusdeltagere, og der er en klar tendens med hensyn til, hvorfor de fortsat anbefaler os. Den omfatter: Besparelse af tid og penge, mulighed for at fokusere 100 % på undervisningen i vores distraktionsfrie omgivelser og forlade kurset med en garanteret certificering. Prisen er et bevis på, at det er en vinderkombination.”

Et eksempel på, hvor hurtige vi er, er Microsoft MCTS/MCITP Enterprise & Server Administrator-kurset, der varer 12 dage. Traditionel uddannelse ville vare 51 arbejdsdage i alt. Vi er 400 % hurtigere. Firebrand sparer kunden 41 arbejdsdage. Man kan få begge certificeringerne på blot 10 arbejdsdage.

En talsmand fra Microsoft siger: “Firebrand Training vokser hurtigt og fokuserer på at have Microsoft som strategisk forretningspartner. Den professionelle og fleksible fremgangsmåde har spillet en rolle i forbindelse med sikring af fremragende resultater. Det har været til fordel for både kunden og Microsoft.”

Reklamer

Written by Firebrand Training

december 5, 2011 hos 11:42 am

Lagt i Awards

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: