Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Chrome er nu den næstmest udbredte browser i verden.

leave a comment »

Ifølge webanalysefirmaet StatCounter overhaler Google Chrome Mozillas Firefox og indtager nu andenpladsen, hvad angår webtraffikken på verdensplan.

StatCounter, der måler browseranvendelse ved hjælp af de gratis analyseværktøjer, som webanalysefirmaet tilbyder på websites, kommer frem til at Chrome nu har 25,7 % i forhold til 16,60 % (Se Internet Explorer ikke længere hot) , hvilket er 0,5 procentpoint højere end Firefox.

Alene i år er Google Chromes brugerandel steget med  10,8 procentpoint, hvilket er ensbetydende med at  Chrome har vundet næsten alt det tabte fra Firefox (5,5 procentpoint) og Microsofts Internet Explorer (6,3 procentpoint).

Det ændrer dog ikke ved at Internet Explorer klart er i spidsen med et anslået 40,6%.

Dog, har det konkurrende webanalysefirma Net Applications anslået at Chrome har vundet brugerandele, men ikke så høj grad som StatCounter siger. Net Applications estimerer at at Google Chrome har 18,2 % af browsermarkedet ligger fortsat bag Firefox, der har 22,1%.

Baseret på Net Applications’ tal vil Chrome dog overhale Firefox i 2012 og overtage andenpladsen i browsermarkedet.

På samme tidspunkt vil Internet Explorers brugerandel falde til mellem 47-49%. Begge analysefirmaer vurderer dog at faldet for Internet Explorer har nået sit højdepunkt og på baggrund af det kan man antage at deres tal vil lægge stabilt mellem 40-46% i fremtiden.

Reklamer

Written by Firebrand Training

december 13, 2011 hos 9:09 am

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: