Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Cloud kommer til at vokse i Danmark

leave a comment »

I en artikel hos Computerworld siges det at Cloud computing forventes at vokse massivt i de kommende år. Det estimeres af en Cisco undersøgelse, at cloud-relaterede datatrafik vil vokse hele 12 gange inden 2015 i forhold til 2010-niveauet.

Efterspørgslen på cloud-tjenester, vil være med til at forbedre den samlede datatrafik vurderes det. Lidt over 50 % af private og forretningsmæssige opgaver forventes at være ude i ”skyen” i 2014 og tallet vil stige til 57% i 2015 viser undersøgelsen.

Henrik Stær, teknisk chef i Cisco Danmark siger: “Hos Cisco Danmark kan vi allerede nu se tendenserne fra Global Cloud Index. Både virksomheder og medarbejdere efterspørger cloud-løsninger, der giver adgang til netværk og tjenester, hvor som helst og når som helst,”

“Cisco Global Cloud Index afspejler, at medarbejderne ser det som det mest naturlige i verden at tilgå forretningskritiske systemer fra deres egen tablet pc eller smartphone, uanset om de sidder i København eller Singapore. Derfor lægger virksomhederne flere opgaver ud i skyen. Det stiller naturligvis krav til sikkerheden”

Desuden mener han, at Danmark er langt fremme med cloud og flere danske outsourcing-kunder allerede har en cloud-infrastruktur bygget op hos danske outsourcer-leverandører.

“Der er stor efterspørgsel fra kunderne på at lære om mulighederne for at få deres applikationer lagt ud i skyen. Det går helt fra netværk og infrastruktur til applikationsdelen,” siger Henrik Stær.

Reklamer

Written by Firebrand Training

december 16, 2011 hos 8:59 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: