Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Certificeret etisk hacking: Et job med moral, der betaler sig

leave a comment »

Sikkerhedstrusler har nået skræmmende sofistikerede højder. Internetkriminalitet bliver mere og mere problematisk for virksomheder over hele verden. Virksomhederne leder efter personer, der kan forhindre ondsindede hackere i at nå deres kunders fortrolige data – med potentiale til at stjæle milliardvis af private data. Det job klares af en certificeret etisk hacker.

Certificerede etiske hackere er it-medarbejdere, der forsøger at gennemtrænge virksomhedens systemer, på samme måde som en hacker ville gøre det, for at finde huller i sikkerhedssystemet. En CEH udfører en sårbarhedsvurdering (VA) for at finde teknologiens begrænsninger.

Som CEH får du jobmuligheder i såvel private virksomheder som offentlige myndigheder. Med sikkerhedsbristerne i bl.a. Adidas, Sony og Nintendo sidste år tager flere og flere virksomheder sikkerhed alvorligt, og leder efter bedre måder til bekæmpelse af brister i datasikkerheden.

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 10, 2012 hos 9:16 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: