Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Social Media Bootcamp

leave a comment »

Nu er 2012 lanceret og godt på vej og det er nu, vi skaber grundlaget for årets succes´er. Er du kundeparat og har du den viden, du skal bruge for at nå dine mål?  

Firebrand byder på Social Media Readiness Bootcamp og en dags GRATIS træning i februar måned. Det er nu, du kan tage din certificering til særpris, øge din personlige produktivitet og hente inspiration til brug af sociale medier til markedsdialog:  

Er DU klar til Kunde 2.0 ?

Social Media Readiness – DU inviteres til 1-dags Bootcamp den 27. februar hos Microsoft i Hellerup.

Sociale medier udfordrer den måde, vi markedsfører og sælger produkter og services. Kunder agerer anderledes og Readiness er ikke, hvad det har været! Inden vi overhovedet kommer i dialog, har vores kunder hentet viden fra ligestillede, ekspertkilder og sociale medier. Vi er nødt til at være der sammen med dem, etablere tillid og være klar til at svare, hvis vi vil have indflydelse på beslutningsprocessen.

Lær hvordan!

Microsoft og Firebrand Training præsenterer med stolthed, en af verdens førende personligheder indenfor sociale medier, med fokus på B2B salg: Bruce Rasmussen. Dagens Bootcamp med Bruce er udviklet til at hjælpe dig med at indføre ”best practices” i forbindelse med brug af sociale medier og skabe langvarige, loyale og relevante relationer med den nye B2B-køber. Ingen lange præsentationer, men masser af praktiske øvelser – Vi arbejder aktivt med emnet  og skaber rammerne for en Social Media strategi, som kan opfylde dine kommunikations- og forretningsmål.

Varighed: 1 dag

Dato: 27. februar, 2012

Tid: 08:30 – 16:30 (vi byder på en croissant fra kl 08:00, sandwich kl 12:00 og et stykke kage kl 14:30)

Sted: Microsoft i Hellerup

Pris: 995 kr plus moms pr deltager, 1.995 kr plus moms for 3 deltagere fra samme virksomhed (Tilmeder I 3 personer, skal I tilmelde alle via dette tool, samt sende en mail med navn og e-mail på de tre tilmeldte til Sidse Nielsen: snielsen@microsoft.com, så sørge vi for at I får rabat).

Tilmeld mig straks!

Læs mere: Social Media Bootcamp event

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 24, 2012 hos 10:27 am

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: