Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvor meget er din sikkerhed værd?

leave a comment »

Computerworld rapporterer, at virksomheder er villige til at betale mere for certificerede informationssikkerhedsmedarbejdere.

En rapport fra New Canaan afslører, at certificerede medarbejdere tjener 10 til 15% mere end ikke-certificerede personer. De certificeringer, der har størst værdi inden for information, er CISSP, CISA og CISM.

“Efterspørgslen efter certificerede sikkerhedsmedarbejdere har nu været stigende i nogen tid. Nogle højtprofilerede overtrædelser, som f.eks. Sony, Nintendo og endda CIA, har gjort virksomheder nervøse for, at deres egne kundedata bliver kompromitteret,” siger Robert Chapman, kommerciel direktør hos Firebrand Training.

Denne tendens inden for it-sikkerhedscertificeringer viser, at det ikke kun er den offentlige regulering, der får virksomheder til at investere mere i sikkerhed. Det er for at sikre, at virksomheden og dens kunder ikke mister værdifulde data og personlige oplysninger.

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 7, 2012 hos 3:32 pm

Lagt i CISA CISM, cissp

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: