Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Accelereret læring – Hvad betyder det for dig?

leave a comment »

Hvad er det første du tænker på når du hører ordene Accelereret læring? Måske forestiller du dig en person, som zapper igennem en bog i kollosalt tempo og opfanger enhver detalje. Eller måske forestiller du dig et børnegeni, som tager sin Master ved tolv års alderen?

Men i virkeligheden, er teknikkerne i Accelereret læring egnede for enhver, som er dedikeret til en opgave. Den grundlæggende ide ved accelereret læring er, at det skal være hurtigere, nemmere, og også sjovere at lære og at mestre nye færdigheder. Læs mere på Michelle LaBrosse´s blog http://robertoalborghetti.wordpress.com/2012/02/20/accelerated-learning-what-does-it-mean-to-you/. Hun er en af verdens mest indflydelsesrige personer indenfor Projektledelse og er vidt publiceret.

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 2, 2012 hos 7:51 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: