Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

MCSE er tilbage! Men ikke som du kender den

leave a comment »

Microsoft har netop annonceret de ændringer, der sker med certificeringsprogrammet for IT-professionelle og udviklere. Det nye program er designet til specifikt at imødekomme den voksende kvalifikationskløft i teknologibranchen. Nye færdigheder kræves og efterspørgselen efter nye typer af profiler er steget i takt med at både offentlige og private organisationer har taget nye teknologier til sigf heriblandt Cloud Computing løsninger.

De tre niveauer Associate, Expert og Master skaber en klar karrierevej fra det grundlæggende niveau og til det allermest udvidede. Hver certificering niveau er nu opdateret til at være løsningsorienteret og fokuseret i forhold til industriens skiftende behov.

Fordi Cloud Computing talent er en mangelvare, har Microsoft genopfundet sin prestigefyldte certificering til Cloud. Den nye Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) viser arbejdsgivere og kolleger, at de certificerede har kvalifikationer til at løse avancerede opgaver i nye teknologier. Prognoser viser, at offentlige og private it-cloud-tjenester vil generere næsten 14 millioner arbejdspladser på verdensplan fra nu og til 2015. MCSE er certificeringen for både dem, der er på vej til at implementere Cloud løsninger og for de etablerede it-professionelle og udviklere, der har ekspertise i at arbejde med Microsoft løsninger i forvejen.

“De nye Microsoft certificeringer vil hæve standarden på tværs af branchen og afspejle en brancheforandring, der kræver en bredere videnbase og dybere kompetencer på tværs af løsninger, som cloud computing kræver,” sagde Don Field, Microsoft’s senior direktør for Product Management. “De nye Miicrosoft-certificeringer afspejler de erfaringer og kvalifikationer, der er nødvendige for at opbygge, administrere og udvikle løsninger i et cloud-baseret miljø og sikre validering af IT professionelles færdigheder, så ledere kan identificere de bedst kvalificerede jobsøgere.”

De nye certificeringer vil hjælpe it-professionelle og udviklere med at styre deres egen karriere, samtidig med at de letter lederes muligheder for at identificere de kompetencer, der giver størst værdi for deres virksomheds behov.

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 12, 2012 hos 1:47 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: