Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

52% mangler IT Professionelle

leave a comment »

I en undersøgelse af flere end 95,000 IT professionelle, har ISACA fundet frem til, at mere end halvdelen, (52%) af de adspurgte, mangler IT folk. 44% af ledelses teams i USA forventer at øge deres IT investeringer I løbet af de næste 12 måneder. Selvom det selvfølgelig vil medføre flere jobmuigheder generelt set, mener Tim Weinman, Bestyrelseformand i “The Weinman Group” at virksomhederne søger efter flere dokumenterbare kompetencer udover blot erfaring.

Han siger “udover stærke uddannelsesmæssige kompetencer og certificeringer, søger virksomheder også folk med dokumenterbare resultater, som kan fortælle om konkrete præstationer i forhold til at tilføre værdi samt en passion for faget. De der ikke kan formulere og dokumentere den værdi de og deres projekter bringer til en organization, kan hurtigt blive sårbare.”

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 24, 2012 hos 8:46 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: