Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvad er der nyt i SQL 2012?

leave a comment »

Microsoft har for nylig lanceret SQL Server 2012. Den nye version henvender sig til BI-hungrende brugere af Reporting Services, og IT-folk med ansvar for Query Performance og oppetid.

SQL Server 2012 har flere massive forbedringer i forhold til forgængeren. Reporting Services tilføjer en web front-end til data research og visualisering, kaldet Power View. SQL Analysis Services har udviklet en ny semantisk model, som giver Business Intelligence professionelle mulighed for at bygge mere fleksible løsninger, lettere. Columnstore indeksering hjælper dig med at køre forespørgsler i et data warehouse hurtigere. Data Quality Services, sammen med forbedringer af Master Data Services, giver værktøjer til at beskytte virksomhedens data.

SQL Server 2012 indeholder funktioner, der appellerer til administratorer indenfor Database virksomhed. Microsoft har forbedret High Availability: Tilføjelsen af AlwaysOn teknologi giver dig mulighed for at konfigurere skrivebeskyttede kopier af din primære database, og bruge dem til rapportering. AlwaysOn har også løst problemet med failover af flere afhængige databaser.

SQL Server 2012 har tilføjet en funktion kaldet ContainedDB som hjælper dig med at identificere en database som værende selvstændig, så det ikke er tilladt at have eksterne afhængigheder. Der har været to store forbedringer til: online re-indeksering og column store ”index”.

SQL Server 2012 kan nu installeres på Windows Server Core, som hjælper med at øge både sikkerheden og hastigheden af serveren.

SQL Server 2012 er absolut en massiv forbedring i forhold til sin forgænger, med mange nye tilføjelser og forbedringer.

I forbindelse med med Microsofts ændringer til deres certificeringer, giver SQL Server 2012 dig en af de første muligheder for at få den helt nye MCSE. Det betyder, at du kan få den MCSE: Business Intelligence eller MCSE: Data Platform.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 10, 2012 hos 10:29 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: