Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

LPI certificeringen opdateres

leave a comment »

Linux Professional Institute (LPI) er ved at revidere deres LPIC-1 og LPIC-2 certificerings eksamener og eksamensspørgsmål.

”LPI certificerings programmet overvåges løbende for dens indhold af praktisk teknisk værdi fordi den relaterer sig direkte til arbejdsopgaver i IT-branchen. For at sikre eksamenskvalitet og industri relevans kræves det, at LPI regelmæssigt reviderer og opdaterer vores eksamens mål. Selvom de revisioner som indføres i de kommende måneder er af relativt beskedent omfang, afspejler de input fra hundredevis af Linux professionelle rundt om i verden. De kræver den højeste standard for it-professionalisme fra vores certificeringsprogram. Det er dette praksisnære feedback, som gør LPI programmet til en af verdens mest eftertragtede og industri-anerkendte faglige Linux certificeringer” Jim Lacey, president og CEO for Linux Professional Institute.

Nye versioner af LPI-101 og LPI-102 eksamen for LPIC-1 vil blive offentliggjort den 2. juli 2012, mens LPI-201 og LPI-202 eksamen for LPIC-2 vil blive offentliggjort den 1. august 2012.
Et overblik over disse objektive ændringer, reviderede mål, og links til LPI eksamens udvikling kan findes på: http://wiki.lpi.org/wiki/Main_Page

De opdaterede LPIC-1 og LPIC-2 mål kan findes på: http://www.lpi.org/linux-certifications/programs

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 11, 2012 hos 11:57 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: