Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

CIOs vil have multi-kompetente IT Professionelle

leave a comment »

Computerworld skriver, at CIOs finder det sværere og sværere at finde IT folk med brede kompetencer indenfor foranderlige teknologier som netværk, Cloud Computing. Mobil sikkerhed og Big Data analyse.

IT chefer søger folk med uddannelse indenfor flere forskellige dicipliner og de implementerer tværfunktionelle træningsprogrammer for de medarbejdere, som de allerede har.

Ifølge adskillige top IT chefer hos SNW, arbejder CIOs hårdt på at få medarbejdere, der har så brede kompetencer som muligt og på at nedbryde specialiseringer.

“Vi har helt sikkert et kompetence behov. Jeg har brug for bredere kompetencer og folk, der har to eller tre områder af ekspertise,” fortæller David Richter, vice president for Infrastructure Solutions i Kimberly-Clark.

Kimberly-Clark har i den forbindelse ændret deres IT-titler og skåret jobbeskrivelserne ned fra omkring 350 forskellige ned til 40.

“En del af vores træning og individuelle udviklingsplaner er fokuseret på at uddanne folk til at gøre dem mere kompetente i deres nuværende rolle, og også for deres næste rolle” tilføjer Richter.

“Den ekstra træning bidrager til arbejdstagernes færdigheder og giver også it-chefer en bedre mulighed for at håndtere begrænsninger i IT budgetterne” fortæller han afslutningsvis.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 15, 2012 hos 12:24 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: